| yeni okul yeni hayat yeni dostlar... | |
|
+4YağmuRaRda KittyGirL miss.bell strawberry 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
strawberry Admin
Mesaj Sayısı : 227 Rep : 468 Teşekkür Et : 6 Kayıt tarihi : 02/06/10 Yaş : 27 Nerden : İstanbul
| Konu: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... Ptsi Haz. 07, 2010 5:14 pm | |
| 1.BÖLÜM YENİ OKUL....YENİ HAYAT kahramanLar okuLun en yakışıkLı ve en havaLı çoçuğu chace ;D ;D chace'n en yakın arkadaşı Justin oLayı onun ağzından çıkmış gibi anLatacağm kız annasophia annasophia'nn abisi zac okuLun en havaLı ve en kötü kızı Vanessa ve chacesi sevior ama chace onu sevmiyor vanessa'nın en yakın arkdaşı ashLey annasophia'nın kankası oLacak kız miLey annasophia'nn yeni kankası oLacak çocuk josh 1.BÖLÜMÜN ÖZETİ annasophia okuLa yeni geLmiştr.miLey,vanessa ve ashLey iLe aynı odayı payLaşmaktadır.iLerleyn zaman içerisnde miLey iLe yakn arkadaş oLur.chace'i gördüğünde aşık oLr.daha sonra miLey onu josh iLe tanıştırr ve onunLada yakn arkdaş oLurLar.annasophia'nın abisi Zac josh'tan pek hoşLanmaz. yormLardan sonra devam | |
|
| |
miss.bell Admin
Mesaj Sayısı : 91 Rep : 166 Teşekkür Et : 1 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 24
| Konu: Geri: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... Çarş. Haz. 23, 2010 10:45 am | |
| | |
|
| |
KittyGirL moderatör
Mesaj Sayısı : 90 Rep : 178 Teşekkür Et : 2 Kayıt tarihi : 02/06/10 Yaş : 24
| Konu: Geri: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... Çarş. Haz. 23, 2010 4:59 pm | |
| devammmmmm | |
|
| |
miss.bell Admin
Mesaj Sayısı : 91 Rep : 166 Teşekkür Et : 1 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 24
| Konu: Geri: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... Çarş. Haz. 30, 2010 5:10 pm | |
| | |
|
| |
strawberry Admin
Mesaj Sayısı : 227 Rep : 468 Teşekkür Et : 6 Kayıt tarihi : 02/06/10 Yaş : 27 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... Çarş. Haz. 30, 2010 5:12 pm | |
| 1.Bölüm Yeni okuL....yeni hayat
evet yine başLıoruz kabus doLu yeni bi güne...okuL değiştirdik abim Zac iLe...Artık mutLu oLamayacağımı biLiorum.Hiç bir okuL eski okuLm gibi oLamaz... -hey küçük fare hadi yeni okuLa geç kaLmak istemezsin heraLde -peki peki tamam
İstemiorum gitmeyi.dersLerim yüzünden değiL eLbette.Hayatımı karartan Daniel yüzünden.Nefret ediorum ve beLkide onun yüzünden soğuduğumu düşünüorm.zaten Zac çocuğun suratını morarttı ve şimdide yeni bi okuLa başLıorum.
-wayy güzeL okulmş(zac) -yaa ne demezsin -evet sen anna oLmaLısın.TatLm bn senin rehberLk öğretmenin sue.Şimdi seni sınıfına götüreceğim.miLey,vanessa ve ashLey'Le aynı odayı payLaşıcaksın diyecek bir şey yok...Odama girdiğimde karşımda duran 3 güzeL kıza bakakaLdım.Gerçekten güzeLLerdi.2si bana kötü kötü bakarken güLer yüzLü 1 kız yanıma geLerek -benm adım MiLey -bnde annasophia vannessa ve ashLey(sanırm)birden kahkahayı bastıLar -ne oLuyr??dedi miLey.Isındm bu kıza yaaa -annasophia hee puha bn üzgn bir şekiLde başımı aşağı eğmiş drurken miLey -hoş geLdn arkadaşm aLdırma onLara onLar hep böyLe diyerek dışarı çekti başımı güLümseyerek kaLdırdığımda karşımda duran dünyaLar yakışıkLısını gördüm.aşk perisinin okuyLa vuruLdm şimdide...GözLeri çok güzeLdi bakmaktan aLamadm kendimi.O da öyLece bana ufacıuk bir bakış atmadan gitti.Bnm ona oLn iLgimi farketmiş oLacakki miLeY: -o chace.okuLun en yakışıkLı en havaLı ve en çaLışkanıdır.yanındakide justin.Laf aramızda bnde ondan hoşLandm -hmm... söyLeyecek 1 söz buLamıodum o yakışıkLı çocuğun gözLerinde kaLmıştı akLım.GözLerinde yaşıyordum. o sırada koşarak yanımıza bir çocuk geLdi.MuhtemeLen bizm yaşLarımızdaydı. -bak anna bu josh ve bnm yakın arkadaşm. -memnn oLdm anna -bnde josh -fazLa gevezeLiğe yer yok...Hadi okuLu gezdireLim... güLümseyen gözLerLe baktm onLara...Sanırm iLk günm pek kötü geçmiyecekti..okuL güzeL görükmeye başLadı gözüme... -küçük Fare yanındaki o küçük adamda kim?? josh'dan bahsediyordu. -şeyy...Zac onLar bnm arkadaaşLarım miLey ve josh... koLumdan tutarak bni kenara çekti -Josh'La takıLma!! -ama neden?? -huyLandmda ondan Zac giderken 2 parmağını Josh'a ve sonra kendi gözlerine uzattı: -görüşücez....
2.BÖLÜM ÖZETİ anna doLaşırken chace iLe çarpışır...teLfonLarı düşer ve birbirine karışır.chace ona karşı 1 şey hissedecek mi?? __________________ | |
|
| |
KittyGirL moderatör
| Konu: Geri: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... Çarş. Haz. 30, 2010 8:21 pm | |
| devammmmm | |
|
| |
strawberry Admin
| Konu: Geri: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... Ptsi Tem. 05, 2010 12:38 pm | |
| | |
|
| |
YağmuRaRda moderatör
Mesaj Sayısı : 100 Rep : 216 Teşekkür Et : 0 Kayıt tarihi : 10/06/10 Yaş : 28 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... Çarş. Tem. 07, 2010 11:19 am | |
| devaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm | |
|
| |
KittyGirL moderatör
| Konu: Geri: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... Cuma Tem. 09, 2010 5:24 pm | |
| Devam.................................................... | |
|
| |
ayça<3 Üye
Mesaj Sayısı : 183 Rep : 416 Teşekkür Et : 2 Kayıt tarihi : 02/06/10
| Konu: Geri: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... C.tesi Tem. 17, 2010 10:43 am | |
| | |
|
| |
CEREN Üye
Mesaj Sayısı : 110 Rep : 275 Teşekkür Et : 0 Kayıt tarihi : 07/07/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... Perş. Eyl. 23, 2010 11:55 am | |
| bah kızımmm..!!devam et deyom:D | |
|
| |
ayça<3 Üye
Mesaj Sayısı : 183 Rep : 416 Teşekkür Et : 2 Kayıt tarihi : 02/06/10
| Konu: Geri: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... Perş. Eyl. 23, 2010 1:40 pm | |
| evet Alev abla ya devam.. | |
|
| |
caqLa Üye
Mesaj Sayısı : 80 Rep : 192 Teşekkür Et : 2 Kayıt tarihi : 06/07/10 Yaş : 26 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... Cuma Eyl. 24, 2010 12:16 pm | |
| | |
|
| |
strawberry Admin
| Konu: Geri: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... Cuma Eyl. 24, 2010 12:18 pm | |
| 2.Bölüm Karışan oLaylar --------------------
O gece odada Vanessa ve Ashley kendi aralarında konuşup kıkırdaşıyorlardu.Bense aklımda Chace olduğundan tınlamıyordum..Ah ne kadar tatlı bir çocuk.. -anna hu...Miley'den Anna'ya Miley'den Anna'ya..Hey.. -Şey pardon Miley dalmışım. -Nereye daldığın belli -Ya miley saçmalama.. -Hey siz küçük bücürler.!kendi aranızda ne konuşuyorsunuz?[vanessa] -Size ne? -Bırak Miley çocukla çocuk olma:D
Şimdi yürüyüşe çıktım.Tek başıma ve yalnız..Telefonumu elime aldım.Eski okul arkadaşlarımla mesajlaşıyorum.. -BONG-
-Aa şey özür dilerim,diyerek telefonumu yerden aldım..Başımı kaldırdığımda 'o' nu gördüm.O da yerden telefonunu almış bana bakıyordu.Ben donup kaldım.Bir şey diyemiyorum. -Şey..Bende özür dilerim. -Yo yo önemli değil[ne saç-ıyorum ben ya] -Sen şu okula yeni gelen Anna olmalısın.Değil mi? -e e e evet[sonunda evet diyebildim] -Bende Chace.Memnun oldum. -Be-bende. -Görüşürüz. -gürüşürüz[umarım] Okula girdim.Josh ve Miley hemen başımda bittiler. -Mutluluk rüzgarlarının soğuğu yüzüme vuruyor[josh] -Ne o hazine falan mı buldun?[miley] -Yoo..Sadece aşık oldum -Ne???[Zac] -Hi..Abii. -Söyle bakalım prenses benden dayak yemeyi hak eden şanslı prens kim? -Şey Zac o Miley:d -evet evet benim. -Şimdilik öyle olsun bakalım..Onu bulacam:D -Aa 1 dk. telefonum çalıyor. -tamam -tamam -Aa Vanessa mı? -Ne vanessa mı? -susun herkes bize bakıyor.Alo -Sende kimsin?[telefondaki] -Ben Anna -Anna mı?chace'm'n telefonunun sende ne işi var?[telefondaki]
Özet ___________ Vanessa ve chace sevgili mi?
| |
|
| |
caqLa Üye
Mesaj Sayısı : 80 Rep : 192 Teşekkür Et : 2 Kayıt tarihi : 06/07/10 Yaş : 26 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... Cuma Eyl. 24, 2010 12:20 pm | |
| OMG!!!! süper devammm..!!
| |
|
| |
merve Admin
Mesaj Sayısı : 45 Rep : 64 Teşekkür Et : 1 Kayıt tarihi : 23/09/10 Yaş : 28 Nerden : ankara
| Konu: Geri: yeni okul yeni hayat yeni dostlar... Perş. Kas. 18, 2010 5:31 pm | |
| | |
|
| |
| yeni okul yeni hayat yeni dostlar... | |
|